Avoimet työpaikat

Työura Tietokouralla

Etsimme joukkoomme hyviä tyyppejä!

Jos haluat kehittyä IT- tai energia-alan huippuosaajaksi ja olet valmis tarttumaan toimeen, on Tietokoura Oy sinulle oikea työpaikka. Teemme ohjelmistoja kymmenille tunnetuille energiayhtiöille ja jatkamme kasvua edelleen. Etsimme joukkoomme tulevaisuuden osaajia, saat meiltä näköalapaikan moderniin ohjelmistokehitykseen sekä energia-alaan.

Etsimme tällä hetkellä tekijöitä alla oleviin työtehtäviin.

Ohjelmistosuunnittelija

Ohjelmistosuunnittelijana olet osa Tietokouran tuotekehitystiimiä ASP.NET-pohjaisten sovellusten toteutuksessa. Tuotekehityksessä käytämme ketteriä menetelmiä.

Osa-aikainen ohjelmistosuunnittelija

Osa-aikaisena ohjelmistosuunnittelijana voit toimia opintojen ohella Tietokouran tuotekehitystiimin jäsenenä ASP.NET-pohjaisten sovellusten toteutuksessa. Pääset näkemään käytännössä ohjelmistoyrityksen ketterien tuotekehitysprojektien etenemistä ja oppimaan ensi kädessä yrityksemme kokeneilta ja asiantuntevilta suunnittelijoilta. Osallistu Tietokouran koodaushaasteeseen sivulla https://jsfiddle.net/m53m4fkz/

Markkinointiassistentti

Markkinointiassistenttina olet mukana Tietokouran markkinoinnin kehittämisessä ja toimeenpanossa sekä luomassa Tietokouran sosiaalisen median markkinointikanavia. Pääset mukaan tekemään tuotteidemme markkinakartoitusta Pohjoismaissa sekä osallistumaan markkinointiesitystemme ja kotisivujemme uudistusprojektiin. Tehtävä on määräaikainen ja voi olla myös osa-aikainen.

 

Jos olet kiinnostunut työmahdollisuuksista Tietokoura Oy:llä, ota rohkeasti yhteyttä rekry@tietokoura.com ja liitä mukaan CV.