Avoimet työpaikat

Työura Tietokouralla

Tietokoura on kehittyvä ja kasvava yritys, joka etsii jatkuvasti tulevaisuuden huippuosaajia. Jos olet kiinnostunut myynti-, projekti- tai sovelluskehitystehtävistä ja haluat päästä dynaamiseen työympäristöön, missä on tarjolla näköalapaikka moderniin ohjelmistokehitykseen sekä energia-alaan, saatat olla etsimämme henkilö.

Nautit haasteista ja pidät langat käsissäsi tiukoissakin tilanteissa. Haluat kehittää ammatillista osaamistasi ja seuraat mitä toimialalla tapahtuu, sillä sinulle on tärkeää pysyä kehityksen kärjessä. Haluat työskennellä osana osaavaa, motivoitunutta tiimiä, joka kannustaa ja tukee toisiaan huippusuorituksiin.

Jos haluat tietää lisää työskentelystä meillä, voit lukea Eemelin työurasta täältä.

Avoimet työpaikat

Etsimme osa- ja kokoaikaisia ohjelmistosuunnittelijoita. Opintotaustasi voi olla ylempi tai alempi korkeakoulututkinto energiatekniikasta, sähkötekniikasta tai tietotekniikasta.

Osa-aikaisena ohjelmistosuunnittelijana voit toimia vaikkapa opintojen ohella tuotekehitystiimin jäsenenä ASP.NET-pohjaisten sovellusten toteutuksessa. Pääset näkemään käytännössä ohjelmistoyrityksen ketterien tuotekehitysprojektien etenemistä ja imemään oppia yrityksemme kokeneilta ja asiantuntevilta suunnittelijoilta.

Kokoaikaisena ohjelmistosuunnittelijana tulet käyttämään työssäsi C#- ja SQL-kieliä sekä useita sovelluksia, mm. Visual Studio, SQL Server Management Studio, Jira, Confluence ja Microsoft Office. Toivomme, että hallitset kielet hyvin ja tiedät ohjelmistoista ainakin perusteet.  Osaamista tärkeämpää on kuitenkin motivaatio ja halu oppia, joten voit opetella jonkun sovelluksen käytön myös töissä.  Aiempi työkokemus ohjelmistoalalta, energia-alalta – tai molemmista – on suositeltavaa työn menestyksellisessä hoitamisessa.

Kiinnostuitko?

Tunnistitko itsesi kuvauksesta? Jos olet kiinnostunut työmahdollisuuksista Tietokoura Oy:llä, lähetä CV ja avoin hakemus osoitteeseen rekry@tietokoura.com. Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi sekä millaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.